Известният американски конспиролог и експерт по НЛО Стив Басет шокира

...
 Известният американски конспиролог и експерт по НЛО Стив Басет шокира
Коментари Харесай

Известен американски конспиролог: САЩ и Русия планираха ядрена атака - ето кой ги спря


 Известният американски конспиролог и специалист по НЛО Стив Басет шокира целия свят с изявлението си, че напълно неотдавна Русия и Америка са възнамерявали унищожителни офанзиви една против друга и единствено намесата на извънземните е предотвратила третата международна война и превръщането на двете могъщи страни в радиоактивна пепел. Доказателство за това бил фактът, че над нуклеарните обекти и на двете страни непрестанно се появяват летящи чинии.

„ Основната причина, заради която извънземните идват на Земята, е да управляват развиването на човечеството. Към момента една от основните задания на пришълците е да извадят от строй всички нуклеарни оръжия, които  заплашват да убищожат всичко живо на тази планета.

Съществуват неопровержими доказателства, че извънземните са се занимавали с това още през 60-те години на минали век. Кораби на извънземните увисват над нуклеарните хранилища и всички нуклеарни ракети се скапват. Когато  американските и съветските военни инженери се пробват да ги ремонтират, не им се получава нищо. Това е толкоз прост и в това време толкоз безотказен метод да се предотврати нуклеарна война. Затова персонално аз дремя умерено нощем, нещо, което поисквам и на вас ”, сподели Басет пред публицисти.  
 

Блиц
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР